Povezave

 • EKO SKLAD, j.s.

  Ekosklad sofinancira izgradnjo hišnih prezračevalnih sistemov (do 25% upravičenih stroškov). Vse Danfoss-ove prezračevalne enote so certificirane za pasivne hiše (Darmstaadt institut, Nemčija) in kot take izpolnjujemo vse pogoje za pridobitev subvencije. Našim strankam nudimo pomoč pri pridobivanju dokumentcije in sestavi vloge za prijavo na razpis.

  WWW.MOJA-ENERGIJA.SI

  Spletno mesto MOJA ENERGIJA na slovenskem tržišču ponuja uporabnikom celovit pregled in širok nabor sistemskih rešitev namenjenih učinkoviti energetski zasnovi zgradb, njihovi prenovi oziroma posodobitvi. Namenjena je vsem tistim, ki se srečujete z vprašanji sodobnega bivalnega okolja in s tem povezanega udobja bivanja.

 • Danfoss d.o.o. Slovenija

  Danfoss d.o.o. Slovenija zastopa in prodaja posamezne gradnike in celovite rešitve na področju ogrevalne tehnike podjetja Danfoss, ki je vodilno na svojem področju v Evropi. Spletna stran ponuja obširne tehnične opise posameznih izdelkov njihovih prodajnih programov.

 • Danfoss Air - uradna stran

  Uradna spletna stran proizvajalca prezračevalnih sistemov Danfoss AIR. Na spletni strani najdete celovit arhiv tehnične dokumentacije za posamezne izdelke.